Fotbalový klub Doubravník



Zápas


1. kolo OP přípravek starších 2024/25
Starší přípravka
01.09.2024 12:00

FK Doubravník - Měřín 3:10 (0:5)

FK Doubravník - Bohdalov 9:5 (5:2)

Sestava FK Doubravník: Bartoš Eduard, Daniel Tobiáš, Chludilová Rozárka, Motyčka Jan, Němec Mikuláš, Šenk Jakub, Šnédar Daniel, Urminský Maxmilián, Veselý Tomáš, Zhoř Vlastimil

Střelci FK Doubravník: Bartoš Eduard 8x, Motyčka Jan 1x, Němec Mikuláš 1x, Urminský Maxmilián 1x, Veselý Tomáš 1x


V nové sezóně s novým mužstvem jsme nezačali až tak špatně. V prvním zápase byl soupeř výrazně více sehranější a více zažité fotbalové návyky. Přesto je pro nás výsledek až moc krutý. I trenér soupeř konstatoval, že jsme si zasloužili dát více gólů.

Proti Bohdalovu jsme jsme byli lepším týme, větší část hrací doby se hrálo na polovině soupeře. V tomto zápase jsme výrazně zlepšili střelbu z dálky.

Velice silným momentem pro mě byl zážitek, který se odehrál v kabině mimo hrací plochu. Po zápase z Měřínem jsem za výkon v druhém poločase, zejména ke konci zápasu pochválil Mikuláše, hráče, kterému se většinou vytýká malá disciplína a bojovnost, za velkou obětavost a nasazení. Ostatní hráči mu spontálně začali tleskat. Myslím, že z vás vyroste hodně vyroste hodně kvalitní tým a velmi dobrá parta. Kluci a Rozárkou moc vám děkuji.





Zpět Všechny zápasy