Fotbalový klub Doubravník


Zápas


Turnaj v Tišnově venku na UMT 24.3.2024
Starší přípravka
24.03.2024 8:50

FK Doubravník - turnaj v Tišnově 13:24

Sestava FK Doubravník: Bartoš Eduard, Jurnečka Matěj, Pavlíček Matyáš, Poňuchálek Antonín, Přikryl Radek, Přikryl Vít, Přikrylová Kateřina, Štěpita Daniel, Valenta Ondřej, Veselý Ondřej

Střelci FK Doubravník: Přikryl Vít 7x, Přikryl Radek 3x, Bartoš Eduard 1x, Valenta Ondřej 1x, Veselý Ondřej 1x


Výsledky:

FKD - Tišnov A 1:7

FKD - Rajhrad A 1:8

FKD - Tišnov B 4:3

FKD - Rajhrad B 7:6

V prvních zápasech jsme podali daleko lepší výkon než odpovídá výsledkům, jenomže, když neproměníme vyložené šance, nemůžeme se divit, že z protiútoku dostaneme gól. Přesto předvedený výkon, zejména na začátku zápasů, byl potěšující.

Ve třetím zápase jsme sice vyhráli, ale předvedená hra nebyla nic moc. Za stavu 4:0 jsme konec vypustili a nakonec jsme byli rádi za vítězství.

V posledním zápase se soupeř snažil o kombinační hru. to nám hodně vyhovovalo a tak bylo k vidění poměrné dost pěkných akcí i krásné góly. Opět škoda závěru zápasu, kdy za stavu 7:4 jsme ho opět trochu vypustili.

Po dlouhé zimní sezóně jsme si opět zahráli na venkovním hřišti a v 5 lidech v poli. Je to trochu jiné než v hale, musíme si na tento systém zvykat. Věřím, že do začátku sezóny se ještě hodně zlepšíme, výkon některých hráčů, zejména Ondry Ve. a Vítka, nám dává velkou naději.



Zpět Všechny zápasy